5. ve 6. Modül : 11-12-13 Ağustos 2024
Yer : Çeşmeköy, Çeşme
“Herkes YOL’u bilir, pek azı o YOL’da yürür.” Bodhidharma
İlk 4 Modülü daha önce almış, başla bir deyişle başlangıç seviyesi Tai Chi & Qigong Temelleri Eğitimi’ni tamamlamış katılımcıların temellerini bütünleştirme, içsel güç sanatlarında derinleşme YOL’unda Orta Seviye Eğitimidir.
Temel Seviye ilk 4 Modülden oluşur (1-2-3-4.) tamamlayan katılımcılar Tai Chi ve Qigong temellerini öğrenmiş, altyapılarını tamamlamış olur, öğrenilen bilgi / uygulamaları kendi kendilerine yaşamları boyunca yapabilir düzeye gelirler.
Temel Seviye ilk 4 modülü başarıyla bitirenler, Orta seviye 5-6. modülleri de başarıyla tamamlayanlar , sonraki Tai Chi Qigong eğitmenliği modüllerine başlamak için hazırlanırlar.
5. ve 6. Modül eğitimlere katılma seviyesine gelen / hazırlanan Can’lar ödevleriniz için eğitmeninizle iletişime geçiniz 🙂
Online eğitim tercih ederseniz 5-6.Modül yeni grup 14 veya 15 Eylül 2024 Güz döneminde başlayacaktır.
Eğitimlerde işlenecek konular, hem teorik, hem de pratik bilgiler ve uygulamalardan oluşmaktadır. Katılımcılarla özel olarak paylaşılacaktır.
Her modül sonunda eğitimle ilgili destekleyici videolar ve notlar verilecektir. Kendi kendinize devam etmeniz gereken çalışma ödevleri (teorik yazılı ve pratik video ödevleri ve haftalık çalışma raporları her katılımcı için özel danışmanlıkla birebir takip edilecektir ve ücrete dahildir.)
KİMLER KATILABİLİR :
1, 2, 3, 4. Modül Eğitimlerini online veya yüzyüze tamamlamış ve devamı için eğitmen tarafından yeterlilik onayı olanlar.
KATILIM ÜCRETLERİ :
Ücretlendirmeye dahil hizmetler:
3 gün, 2 gece tüm eğitim ücretleri, konaklama, kahvaltı, akşam yemeği (vejetaryen menü), öğün sonraları çay ve tüm eğitim süresince tüketilecek su. ( Su sebilinden faydalanmak için kişisel mataranızı getiriniz.)
2 kişi paylaşımlı odalarda, kişi başı 12400 tl ( 4 kontenjan var, Mavi odalar veya 3 kişilik Köy evi odalar )
Tek kişi konaklama 18500 tl
2 kişilik paylaşımlı glamping çadırlarda, kişi başı 10200 tl ( 4 kontenjan var )
Tek kişi konaklama 12400 tl
*Katılımı kesinleştirmek için 4500 tl /kişibaşı ön ödeme yapılmalıdır. Başvuru esnasında hesap bilgileri verilir. Kalan ödeme tesiste Onur Bey’e yapılır. Tesise yapılacak konaklama ödemesinde nakite indirim uygulanır.
İptallerin ön ödeme ücret iadesi yapılmaz. ( Belge ile kanıtlanabilen sağlık ve yakın vefatı gibi olağanüstü ve acil durumlar hariç)
Glamping çadırlar çift kişiliktir, yerden yüksek bazalı yataklıdır, çadır alanında ayrıca duş ve wc vardır, çadırlar Çeşmeköy’e aittir, kendi çadırınızı getirip kurmak imkanı yoktur.
Görselli konaklama detayları için bu sayfayı inceleyiniz :
https://www.cesmekoy.com/konaklama
Kontenjan min 6 kişi max 14 kişi
* Ücrete kendi kendinize çalışmaya devam edebilmeniz için eğitimi destekleyen açıklamalı dökümanlar, çalışma videoları ve katılım belgesi dahildir.
* Ücretlere ulaşım dahil değildir.
Uçak ile gelişte, İzmir Adnan Menderes Havalimanından kalkan Havaş otobüsleri ile Çeşme otogara gelinir. Çeşme otogarından taksi ile 10 dakikada Çeşmeköy’e ulaşılır.
Otobüs ile geliyorsanız, İzmir Fahrettin Altay aktarma merkezinden Çeşme Seyahat ile Çeşme Otogar’a gelinir. Çeşme otogarından taksi ile 10 dakikada Çeşmeköy’e ulaşılır.
* Yemek menüsü vejeteryandır. Vegan veya özel başka durumunuzu rezervasyon esnasında belirtiniz.
* Grup sinerjisi nedeniyle konaklamasız katılım mümkün değildir.
- BAŞVURU İÇİN :
- E-mail : zendo@zendoakademi.com
- Whatsup / Telefon : 0 555 255 50 08
EĞİTİM YERİ :
Çeşmeköy’e ulaşım için konum:https://goo.gl/maps/rMVWKoAiMFAgdbSM8
EĞİTİM PROGRAMI:
1.Gün :
14.00 Odalara giriş ve serbest zaman
15.30 – 17:00 Açılış sohbeti ve 1.Ders (teorik)
17:00 – 17:30 Mola
17:30 – 19:30 Pratik ders
19:30 – 21.30 Akşam Yemeği
21.30 – 23.00 Tao Sohbeti
2.Gün :
07:30 – 09.00 Pratik ders
09.00 – 11.00 Kahvaltı
11.00 – 12.30 Teorik ders
12.30 – 16.00 Serbest zaman
16.00 – 17.30 Pratik ders
17.30 – 18.00 Mola
18.00 – 19.30 Pratik ders
19.30 – 21.00 Akşam Yemeği
21.30 – 23.00 Tao Sohbeti / Zen Meditasyonu
3. Gün :
07.30 – 09.00 Pratik ders
09.00 – 11.00 Kahvaltı ve odaları boşaltma
11.00 – 12.30 Teorik ders
12:30 – 13:30 Mola
13.30 – 16.00 Pratik ders ve kamp kapanışı
EĞİTİME GELİRKEN :
- Çalışmalar için bedeninizi sıkmayan, rahat, nefesinizi ve kan dolaşımımınızı kısıtlamayan, mümkünse pamuklu giysiler, rahat ve ince tabanlı yumuşak ayakkabılar veya çorap veya yalınayak çalışmayı tercih ediniz. Yanınızda not defteri ve kalem getiriniz.
- Mat getirmenize gerek yoktur. İhtiyaç halinde tesistekileri kamp süresince kişiye zimmetli olarak kullanabilirsiniz.
TAMAMLAYICI TEORİK EĞİTİM :
- Gelişiminizi ilave olarak Tao felsefesi ve Chi öğretilerini içeren teorik dersler ile desteklemek isterseniz, Eylül veya Ekim ayında başlayacak TAO YOLU ONLİNE EĞİTİMİ yeni gruba kayıt olabilirsiniz. Detaylı bilgi için : http://www.zendoakademi.com/taoyolu/
- Eğitmenlik eğitimine niyetli olanların mutlaka katılmaları gerekmektedir.)
EĞİTMEN HAKKINDA KISACA:
UĞUR BAŞAK ARPACIOĞLU

Zendo Akademi’nin kurucu eğitmeni, mimar, felsefe ve psikoloji eğitmeni, eski voleybolcu Başak Arpacıoğlu kadim uzakdoğu öğretilerinin ve Çin tıbbının pratik uygulaması olan Tai Chi ve Çigong eğitimine 2003 yılında başladı. En büyük 10 Tai Chi ustasından biri olan Prof Xu Wei Sun’un öğrencisi olan ve Pekin Beden Eğitimi Üniversitesi Tai Chi Chuan doktoru Chen Yuanmin’dan aldığı yoğun eğitimler sonunda Tai Chi Chuan ve Çigong sertifikalarını aldı. Eğitimine halen Sifu Wing Cheung ile devam etmektedir. Sifu Wing Cheung, Savunma ve şifa sanatları eğitimine 6 yaşında babası Büyük Usta Cheung ile Shaolin Kung Fu öğrenerek başlamıştır. 2005 Canada Kung Fu ve Wushu Şampiyonası Tai Chi şampiyonudur ve Tai Chi, Qigong & Feng Shui Enstitüsü’nün kurucusudur.
Başak Arpacıoğlu, 2000 yılından beri Uzakdoğu felsefeleri, Tai Chi, Qigong, Feng Shui, I Ching, Zen, nefes, konsantrasyon ve meditasyon, ezoterizm, teozofi, psikoloji, mitoloji, semboloji konularında eğitimler vermektedir. Ustası Sifu Wing Cheung’a ait olan Uluslararası Tai Chi Qigong & Feng Shui Enstitüsü’nün Türkiye temsilcisi olarak Wing Cheung’un yetkili kıldığı eğitimleri vermekte ve kendisinden onaylı sertifikasyonları yapmaktadır.